Loading Events

« All Events

MAJKUN [z bandom]: Predstavitev albuma TURKIZEN @LokalPatriot 

8 junija @ 20:00 - 23:30

8,00€ – 15,00€
Koncert ob izidu albuma @LokalPatriot v soboto, 8. junija ob 21.00.
V frišno odprtem klubu Lokal Patriota bo premierno nastopil Majkun, novomeški rimoklepač, ki združuje lirične strukture devetdesetih let s sodobno svežino in navdušuje tako ljubitelje klasičnega hiphopa kot tudi mlajše poslušalce.
Na dogodku bo prvič v živo predstavil svoj drugi album z naslovom »Turkizen« ekskluzivno z bandom nadarjenih muzičarjev!
Člani banda; basist Tadej Kampl, bobnar Lovro Bone, kitarist Igor Bezget in klaviaturist Rok Zalokar vas bodo z Majkunom na čelu popeljali po še neraziskanih zvočnih pokrajinah hiphop kolažov po navdihu starih in novih kreatorjev.
Na prihajajočem albumu “Turkizen” lahko pričakujte vrsto novih skladb in paleto glasbenih doživetij. Skozi besedila pesmi Majkun raziskuje svojo identiteto, išče smisel in neodvisnost. Glasbeno se album giblje med različnimi žanri, vključno s funkom in hiphopom, pri čemer vsaka pesem prinaša svoj unikaten ton in energijo. Skupaj tvorijo album, ki navdihuje, spodbuja razmišljanje in prinaša dinamično glasbeno izkušnjo, ki se dotika različnih vidikov umetnikovega življenja.
Lep pozdrav,
Miha Turk – Majkun

Details

Date:
8 junija
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
8,00€ – 15,00€
Event Category:

Venue

LokalPatriot
Rozmanova ulica 21
Novo mesto, 8000 Slovenia
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Early-bird: Majkun
8,00
245 available