Nakup vstopnic možen tudi na vratih na dan dogodka po prodajni ceni.
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KUL-TURA, strukturirani dialog #2

11 junija @ 18:00 - 21:00

Smo tik pred poletjem, kulturnih dogodkov ne zmanjka, dogaja se, veliko je dobrih programov in vsebin… A v ozadju vsega tega se pojavljajo vprašanja, kje so mladi obiskovalci, bo sploh dovolj obiskovalcev? Bomo zmogli to finančno ter kadrovsko izpeljati? Bo za delo na voljo plačilo? Kako dobiti potrebno opremo in zagotoviti primerno infrastrukturo?

Sledi drugi strukturirani dialog na temo izzivov in rešitev na področju kulture in mladih, tokrat nas gostijo v LokalPatriotu v Novem mestu.

Združilo se je pet organizacij, ki se ukvarjajo s kulturo in mladino v Sloveniji. Skozi strukturirani dialog se bomo lotili izzivov, s katerimi se soočajo mladi glasbeni ustvarjalci, hkrati pa bomo iskali rešitve, ki že obstajajo ali so možne. Spodbujali bomo mreženje in sodelovanje med mladimi, lokalnimi odločevalci ter mladinskimi organizacijami.
Drugi dogodek bo v torek 11.6.2024, v LokalPatriot Mladinski klub DNŠ (Kavarna LokalPatriot), Rozmanova ulica 21, 8000 Novo mesto.
Začetek bo ob 18:00 z zaključkom ob 22:00. Seveda bo na dogodku tudi glasba ter kaj za pod zob 🙂
Lepo vabljeni!

 

*V sklopu projekta bodo organizirani 4 strukturirani dialogi v različnih krajih ter zaključni dogodek s predstavitvijo rezultatov in predlogov za naprej.
S pilotnim projektom želimo tudi zagnati kolesje povezovanja mladinskih organizacij, mladinskih centrov in klubov po Sloveniji v mrežo, ki pokriva področje mladi in kultura z namenom boljšega odziva na potrebe mladih ter organizacij. Projekt traja od januarja 2024 do marca 2025. Udeležba je brezplačna.
Na projektu sodelujemo Mladinska postaja Moste (Združenje Sezam), mladinski center Krško, Lokalpatriot iz Novega mesta, Zavod O iz Škofja Loke ter Mladinski center Dravinjske doline.
Za več informacij o poteku in vsebini projekta smo na voljo na info@postajamoste.si, preko FB ter IG @postajamoste.

 

Projekt je podprt s strani razpisa Erasmus+ Mladina, ukrep Aktivnosti udejstvovanja mladih. „Financirala Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije ali Nacionalne agencije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.“

Podrobnosti

Datum:
11 junija
Ura:
18:00 - 21:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1443187723054079/?onload_action=open_invite_flow

Prizorišče

LokalPatriot
Rozmanova ulica 21
Novo mesto, 8000 Slovenia
+ Google Map