Loading Events

« All Events

Koncert D’Chymnyz & Dare Acoustic

7 junija @ 20:00 - 23:30

5,00€

Vabljeni na koncert: D’Chymnyz in Dare Acoustic.
Koncert bo 7. junija ob 20.00 v kavarni.
Karte: 5 €

D’Chymnyz
D’Chymnyz smo ekstravaganten kvartet, ki najraje preigrava svoj lasten žanr: »rock-funk-bilokaj«.
Pod to zvrstjo lahko v naši diskografiji najdete: alt rock, funk, punk, disco in pa »bilokaj«. Med nas sodi komično vzdušje, komadi nabiti z energijo ali ne, nevsakdanje melodije ter eksotične kazoo solaže. Menimo, da ima glasba moč povezati ljudi na različne načine, nas pa združujeta ljubezen do kreativnega ustvarjanja in prispevanja h glasbi. Neprestano se stilsko spreminjamo ter se ne vračamo več nazaj.

Dare Acoustic

Ustvarja glasbo. Zase in za skupine v katerih je igral in igra. S kantavtorstvom je začel istočasno ko je prvič prijel kitaro v roke. Seveda je od takrat do danes minilo že dobrih 10 let in skladbe so se tudi sčasoma spremenile. Kot kitarist, vokalist in backvokalist, ter kot avtor besedil in glasbe, je svoje izkušnje nabiral v glasbenih skupinah Noisebreak, Esenca ter pri različnih glasbenih projektih z mnogimi glasbeniki.
Dolgo je pisal v angleškem jeziku, vendar ker ga čez materin jezik ni, so vse aktualne oziroma nove skladbe napisane v slovenščini. Debitanski album je izšel leta 2014. Na njem je moč najti single – “Moj cukr”, “Telefon”, “Eno soboto”, “Pravljica malina”. V pripravi pa je drugi studijski album.
Je avtor himne Škisove tržnice, sodeloval pa je z drugimi slovenskimi glasbeniki kot avtor skladb, aranžmajev in besedil. Zadnje tri leta je po vzoru Eda Sheerana, v svoje žive nastope vključil tudi loop station, kar poskrbi za dodatno pestrost in širino koncerta.
Na koncerih je moč slišati avtorske skladbe, kot tudi nekaj priredb, ki poskrbijo za dodaten žur.

Details

Date:
7 junija
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
5,00€
Event Category:

Venue

LokalPatriot
Rozmanova ulica 21
Novo mesto, 8000 Slovenia
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnica: D'Chymnyz & Dare Acoustic
5,00
90 available