Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DNŠ Sessions: N’Toko + Borsan&Ali (Second Home)

15 aprila, 2017 @ 22:00 - 23:55

3€ – 5€

N’Toko se po nekaj letih znova vrača v domače mesto in naš klub! V soboto, 15. aprila ob 22. uri, bo predstavil najnovejšo glasbeno stvaritev, manjkalo pa ne bo niti njegovih preteklih hitov, ki se jih je v vseh letih delovanja nabralo že kar precej.

Čeprav je N’Toko aktiven na mnogih področjih, na glasbo ni pozabil. Od leta 2015 sta s producentom Blažem in s pomočjo bobnarja Simona Intiharja, pozavnista Žige Murka in DJ Borke ustvarjala glasbene podlage, ki so se na koncu zložile v nov (angleški) album z naslovom “Emirates”, ki je pred kratkim izšel pri nemški založbi “Unique Records”. “Emirates” je N’Tokov najbolj politično angažiran album v angleščini do sedaj in zagotovo vreden posluha.

Z N’tokom pa v goste prihaja tudi DJ ekipa iz rogovskega kolektiva “Second Home”, ki se je v Ljubljani vzpostavil pred letom dni in poleg svojega aktivističnega dela domači publiki predstavlja tudi najnovejše glasbene trende od Severne Afrike preko Bližnjega Vzhoda vse do indijske podceline. V Novo mesto bosta prišla didžeja Borsan in Ali, ki nam bosta predstavila arabske in kurdske klubske žanre, perzijski hiphop in še kaj.

Se vidimo!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
15 aprila, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
3€ – 5€

Organizer

Venue

Galerija