Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TFF Warmup: Captain Morgan’s Revenge + Mahatma

14 aprila, 2017 @ 21:00 - 23:55

3€

Od 6. do 9. Julija se v Zagrebu odvija že 15. festival kratkega filma “Tabor Film Festival”, kjer pridejo na svoj račun tako ljubitelji kratkih filmov, kot tudi ljubitelji dobre glasbe.

V petek, 14. aprila bo v našem klubu “ogrevalni” koncert, kjer si lahko z malo sreče zagotovite svojo BREZPLAČNO vstopnico za festival.

Več o festivalu –> KLIK!

Z nami bodo:

MAHATMA (CRO)

Skupina, ki že več kot 15 let navdušuje publiko s svojo energijo. Za seboj imajo 2 studijska albuma, EP ter live album iz zaboškega kluba Regenerator. Pohvalijo se lahko z lepim številom kvalitetnih nastopov od Hrvaške pa vse do angleškega otoka.

Facebook: https://www.facebook.com/mahatmaband

(SONG) I Play You Vibrate

CAPTAIN MORGAN’S REVENGE (SLO)

Začeli so kot sveta trojica domačega roštilja, ki se je kasneje preselil v garažni studio in maja 2015 v pozni noči dokončal prvo skladbo “Don’t Let The Rock’n’Roll Die”. Po pol leta razmišljanja “ali bi ali ne bi” so fantje s prvim koncertom in prihodom Nejca Godca javno naznanili svoj vstop na glasbeno sceno. V dobrem letu delovanja imajo fantje za sabo že kar nekaj pohvalnih nastopov ter novega materiala. Stilsko jih lahko opredelimo kot južnjaško rokersko/heavy blues zasedbo s pridihi metala.

Facebook: https://www.facebook.com/cptmorgansrevenge

(SONG) Same Fools

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
14 aprila, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
3€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija