Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DNŠ: Pižama + gosti

28 oktobra, 2016 @ 21:00 - 23:00

3€ – 5€

Here we go again!

Bliža se nam še en stand-up večer v družbi vrhunskih komikov, tokrat v petek, 28. oktobra ob 21. uri! Z nami bodo Gašper Bergant, Jan Kreuzer, Rok Knific ter eden in edini Boštjan Gorenc – Pižama.

Pižama je eno izmed najbolj poznanih imen na slovenski stand-up sceni. Prihaja iz majhne vasice na robu Kranjske in kot pravi sam, je že od malih nog zaljubljen v jezik. Že v gimnaziji je stopil na odrske deske, kasneje pa se je našel še v rapu. V študijskih letih se je spoznal z gledališko improvizacijo, ki ga še vedno drži v objemu, kmalu pa je postal tudi moderator impro lige, kjer se je zbližal s stand-up komedijo. Trenutno po odrih orje s samostojno predstavo 50 odtenkov njive, lahko pa se pohvali tudi kot povezovalec Viktorjev, radijski voditelj, prevajalec, še posebej pa je ponosen na predzadnje mesto v šolskem krosu.

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki rad popestri dogajanje z nekaj črnega humorja. Kot pravi sam ima rad pivo, suho meso, vonj po senu ter starejše ženske (nad 22). V tem vrstnem redu.

Jan Kreuzer je komik brez dlake na jeziku. Še posebej je bil dejaven letos, ko mu je uspelo nasmejati občinstvo na odrih od Prlekije do Obale ter nekaj punc v svoji postelji.

Rok Knific je Bohinjčan, ki s svojimi nastopi navdušuje ljudi in se precej hitro uveljavlja na stand-up sceni.

Mi se že veselimo, kaj pa vi?!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
28 oktobra, 2016
Time:
21:00 - 23:00
Cost:
3€ – 5€

Organizer

Venue

Galerija