Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DNŠpil: Reverend Haze

29 oktobra, 2016 @ 22:00 - 23:55

Na prvem DNŠpilu letošnje sezone, ki bo v soboto, 29. oktobra, gostimo REVEREND HAZE, zasedbo, ki je 2011. leta vzniknila v najdejavnejšem slovenskem mladinskem klubu MKNŽ – ta hkrati velja tudi za neumorno talinico težkokovinskih alter godb.

Šteje PET ČLANOV, ki so svoj čas aktivno skladali v zasedbah Sekire, Devastated, Diego,… Njihova najnovejša osvežitev je PRIKUPNA DAMA, ki je svoj pevski talent, do nedavnega sodelovanja s Kantrimanom in kasneje z Reverendi, skrbno skrivala, in je glasek na posluh postavljala le svojim sostanovalcem ter naključnim obiskovalcem bivalnih prostorov, po katerih se je med vsakdanjimi opravili smukala.

Reverendi so še s prejšnjim vokalistom nastopili na KLUBSKEM MARATONU Radia Študent 2013, kjer so dobili precej izkušenj z živim nastopanjem, vendar pa so se kasneje osredotočili na snemanje in izid polnometražnega prvenca, kar pa po zadnjih pričevanjih ni potekalo povsem brez zapletov, saj so fantje odlični muzičisti in posledično zahtevni poslušalci – tako so torej težko zadovoljni s posnetim in zmiksanim materialom…. Pred kratkim so se poslušalstvu zopet predstavili na valovih Radia Študent, kjer so v najnovejši zasedbi znotraj radijskega studia v živo odpokali najnovejši repertoar. Oddaja se imenuje AFTERPARTY (povezava spodaj.)
Za seboj imajo že nekaj omevnejših klubov, kot tudi festivalov, LOKALPATRIOT pa jih tokrat na širši cvičkovi grudi gosti PRVIČ.

Svojstven glasbeni stil člani opisujejo svojstveno: “Najbolj se približamo psihedeličnemu STONER ROCKu, ki pa s svojimi težkimi kitarskimi riffi včasih zaide tudi med bolj hard rock in metalske vode.”.

ČLANI:
Maja Kocjan – Vokal
Robi Miškič – Kitara
Matej Gombač – Kitara
Simon Boštjančič – Bas
Martin Čendak – Bobni

POVEZAVE:
afterparty (live):

facebook:
https://www.facebook.com/ReverendHaze/
youtube (z bivšim vokalistom):

bandcamp:
https://reverendhaze.bandcamp.com/

Vstop prost!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
29 oktobra, 2016
Time:
22:00 - 23:55

Organizer

Venue

Galerija