Novice

V pripravi je Strategija za mlade 2021-2030 – Vabilo k izpolnitvi ankete!

Objavljeno 16.12.2020, avtor patriotmin

Mestna občina Novo mesto je pristopila k pripravi Strategije za mlade za obdobje 2021 do 2030. Delovna skupina, ki jo imenoval župan Gregor Macedoni, je pripravila anketo za posameznike, ki je namenjena vsem mladim starim od 15 do vključno 29 let, ki živite, se izobražujete in ste zaposleni v Novem mestu. Ker želimo z ukrepi, ki jih bomo pridobili tudi na podlagi ankete, nasloviti dejanske potrebe in želje mladih v Novem mestu, potrebujemo vaše aktivno sodelovanje, da tudi sami izrazite, kaj potrebujete za bolj kakovostno življenje v Novem mestu.

Z odgovori mladih na vprašanja v anketi bomo lahko analizirali vaše življenjske okoliščine in potrebe, ter izvedeli, kaj se vam zdi v redu, kaj pogrešate, ter kaj si želite izboljšati in spremeniti v naslednjem desetletju, da bo vaše življenje v Novem mestu bolj prijetno.

Vse ostale, ki ne spadate v zadevno starostno skupino pa vljudno vabimo, da mlade povabite k izpolnitvi ankete. Ker je anketa, ki jo najdete na povezavi, namenjena prav njim bo dobrodošla vsaka pomoč pri distribuciji, da dejansko pride do mladih, torej do srednješolcev in študentov. Za pomoč se že vnaprej zahvaljujemo!

Anketa je za izpolnjevanje odprta do 4. januarja 2021.

POVEZAVA DO ANKETE: https://www.1ka.si/a/315680