Novice

Namenite 0,5% dohodnine za več kot 0,5% lažje delovanje kulture!

Objavljeno 09.12.2020, avtor patriotmin

Leto se končuje in znova je čas, ko lahko do 0,5% svoje dohodnine donirate organizaciji po lastni izbiri! ODDAJA ZAHTEVE ZA VAS NE PREDSTAVLJA DODATNEGA STROŠKA!

Do prejema vaše donacije je upravičen tudi LokalPatriot, zato vas pozivamo, da se letos odločite za nas in podprete kulturno in mladinsko udejstvovanje v dolenjski regiji.

Glede na čase in razmere, v katerih smo se znašli kulturni producenti bomo vaše podpore neizmerno veseli in zanjo hvaležni, vaših 0,5% pa bo za nas pomenilo dodaten košček pri dosegi našega cilja, ohranitvi in nadgradnji kakovostne kulturne in mladinske produkcije v Novem mestu in okolici.

Ko se bo naše življenje vrnilo v kolikor toliko običajne tirnice, bomo na novi lokaciji znova zagnali Klub LokalPatriot in svojim someščanom kot že v preteklosti ponujali aktualen in kakovosten kulturni program. Poleg tega bomo še naprej skrbeli tudi za vrhunski razstavni program v Galeriji Simulaker in mlade navduševali z aktivnostmi v naših mladinskih projektih.

Klub LokalPatriot pa ni samo naš, ampak je NAŠ, novomeški, odprt in namenjen vsem. Vanj vas bomo z veseljem povabili ob odprtju, še pred tem pa vas vabimo, da njegov zagon in naše udejstvovanje podprete tudi z oddajo “Zahteve za namenitev dela dohodnine”, ki jo pripravljeno za tisk najdete tukaj -> KLIK!, oddate pa jo lahko tudi prek SPLETA, kjer najdete tudi vse potrebne informacije.

V primeru, da boste izjavo natisnili in izpolnili ročno, vas prosimo, da nam scan izpolnjene izjave posredujete na info@oldlokalpatriot.kulstik.com oziroma jo osebno oddate pri vašem pristojnem Finančnem uradu.

Hvala in upamo, da se vidimo čim prej!