Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V živo: Tretji kanu

3 novembra, 2017 @ 22:00 - 23:55

3€

Po odlično sprejetih singlih, treh popevkah tedna na Valu 202, in izplutju debitantskega albuma z naslovom V VESOLJE Tretji kanu ne ostaja na privezu. Pripravljen imajo pester program skladb s svežega albuma, nekaj poznanih iz novomeške glasbene zakladnice, v goste pa so povabili tudi Novomeščanko Špelo Cesar, ki bo kmalu izdala svoj prvi singel.

Tretji kanu sta v osnovi Anja Pavlin in Jan Medle, glasbeni dvojec dolenjskega novega vetra, ki izhajata iz različnih glasbenih smeri. Usoda ju je kot v legendi povezala in sedaj uspešno plujeta, ne vsak s svojim čolnom, temveč skupaj. V glasbi, ki jo ustvarjata najdemo vsega po malem: od simpatij s klasično popevko, do dostojnih nastavkov indie popa, šansonjerskih prijemov in kantavtorskih pripovedi.

Albumu sta zvočno podobo krojila dva prekaljena producenta, Peter Penko in Igor Ilić, medtem, ko je za del nastanka albuma zaslužen tudi Bort Ross.

Tretji kanu pluje v zasedbi: : Anja Pavlin – vokal, Jan Medle – kitara in vokal, Žiga Dobravc – bobni, Primož Moškon – kitara, Jani Kovačec – bas kitara, Jernej Šuštaršič – klaviature, harmonika, Špela Cesar – spremljevalni vokal.

Tretji kanu se nam bo v klubu predstavil v petek, 3. novembra ob 22. uri.

Povezave:
Singli iz novega albuma:
V MLEKU – https://www.youtube.com/watch?v=fV-Al38FlGU
NI PROSTORA – https://www.youtube.com/watch?v=jPYYUZIyScg
HIŠE – https://www.youtube.com/watch?v=ZnsyEkRM2jI
Facebook: Tretji kanu

Vabljeni!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
3 novembra, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
3€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija