Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up! – “Interne fore” (Tin Vodopivec)

10 novembra, 2017 @ 21:00 - 23:00

3€ – 5€

V pripravah na svoj novi šov v Cankarjevem domu prihaja Tin Vodopivec tudi v Novo Mesto! V LokalPatriotu ga bomo gostili v petek, 10. novembra 2017 ob 21. uri.

Tin Vodopivec, eden naših najuspešnejših komikov, se je lotil edinstvenega, malce norega, mednarodnega izziva, ki ga bomo lahko spremljali preko medijev, družabnih omrežij in video reportaž! Z idejo, da je smeh univerzalni jezik, se je Tin lotil Izziva 777, kjer bo v 7 zaporednih dneh izvedel nastop stand-up komedije v 7 različnih jezikih v 7 državah. V času od 1. do 7. decembra bo tako nastopal v Londonu, Parizu, Berlinu, Varšavi, Skopju, Beogradu in Ljubljani – kjer bo zaključni večer v Cankarjevem domu.

“Čas je za povezovanje in podiranje meja … pridružite se mi na poti tudi vi,” pravi Tin Vodopivec, ki je kljub mladosti že stari maček na slovenski stand-up sceni. Svoj krst na odru je doživel že leta 2006, od tedaj pa zbral več kot 1500 nastopov po vsem svetu – Od Los Angelesa, Helsinkov, Stockholma, Dunaja, Budimpešte, vseh večjih mest na Balkanu pa vse do Južne Afrike, kjer je nazadnje gostoval na festivalu v Johannesburgu. Na tekmovanju “The Funniest Person in the World” se je uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta, nazadnje pa smo ga lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez in napravila 100 ponovitev.

S Tinom bosta kot posebna gosta nastopila Rok Škrlep in Kaja Grozina.

Se vidimo!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
10 novembra, 2017
Time:
21:00 - 23:00
Cost:
3€ – 5€

Organizer

Venue

Galerija