Nakup vstopnic možen tudi na vratih na dan dogodka po prodajni ceni.
Koncert

Majkun predstavil svoj 2. album: Turkizen

Objavljeno 11.06.2024, avtor PR

V soboto, 8. junija, je Majkun nastopil v kavarni Lokal Patriot. Majkun, znan po združevanju liričnih struktur devetdesetih let s sodobno svežino, je navdušil tako ljubitelje klasičnega hiphopa kot tudi mlajše poslušalce. Na dogodku je prvič v živo predstavil svoj drugi album z naslovom “Turkizen”.

Majkunu so se na odru pridružili basist Tadej Kampl, bobnar Lovro Bone, kitarist Igor Bezget in saksofonist Lovro Ravbar. Skupaj so obiskovalce popeljali po še neraziskanih zvočnih pokrajinah hiphop kolažov, navdihnjenih s starimi in novimi kreatorji. Njihova energija je napolnila prostor, glasba pa je presegla pričakovanja vseh prisotnih. Poleg banda so se mu na odru pridružili tudi posebni gostje.

Vzdušje v kavarni je bilo navdihujoče in energično, pa tudi vroče. Obiskovalci so uživali v novih skladbah in se prepustili ritmom, ki so jih preplavili. Majkun je s svojo karizmo in pristnostjo povezal obiskovalce, band pa je s svojo odličnostjo in glasbeno raznolikostjo dodal globino celotnemu dogodku, ki je bil nepozaben za vse prisotne.