Nakup vstopnic možen tudi na vratih na dan dogodka po prodajni ceni.
Koncert

Koncert: MRFY

Objavljeno 08.05.2024, avtor PR

V soboto, 13. aprila 2024, je v novomeškem klubu LokalPatriot potekal težko pričakovani koncert skupine MRFY. Dogodek je privabil množico glasbenih navdušencev, ki so želeli v živo doživeti energijo in karizmo te priljubljene slovenske zasedbe.

MRFY, ki so znani po svojem unikatnem zvoku in energičnih nastopih, so še enkrat več dokazali, zakaj sodijo v sam vrh slovenske glasbene scene. Že ob prvih taktih uvodne pesmi se je občinstvo popolnoma predalo ritmu in melodiji, ustvarjeni na odru. Fantje iz skupine so se izkazali z izjemno glasbeno izvedbo, ki je vključevala tako njihove največje uspešnice kot tudi nekaj svežih, še neizdanih skladb.

Vzdušje v klubu je bilo navdušujoče. LokalPatriot, znan po svoji intimni atmosferi in odlični akustiki, je ponudil idealen prostor za tako kakovosten glasbeni dogodek. Občinstvo je ves čas sodelovalo s skupino, plesalo, pelo in z aplavzom izražalo svoje navdušenje. Vsaka pesem je bila pospremljena z glasnim odobravanjem in klici na bis.

Med vrhunce večera so se uvrstile pesmi, kot so “Anakin,” “Klic,” in “Tretje oko,” ki so poskrbele za vrhunski glasbeni užitek. Skupina je z vsakim izvedenim komadom prikazala svojo glasbeno raznolikost in tehnično dovršenost, hkrati pa niso manjkale niti spontane interakcije z občinstvom, ki so večer še dodatno popestrile.

Koncert se je zaključil v enakem duhu, kot se je začel – z energijo in navdušenjem, ki je preplavilo ves prostor. MRFY so se še enkrat več izkazali kot ena najbolj obetavnih in priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, ki zna v vsakem trenutku navdušiti svoje poslušalce.

Dogodek sofinancirata Društvo novomeških študentov in Mestna občina Novo mesto