Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V živo: TetraPank + Po Kratkom Postupku

18 marca, 2017 @ 22:00 - 23:55

3€

V soboto, 18. marca ob 22.00, v klubu LokalPatriot gostimo dva odlična novosadska punk’n’roll banda – “TetraPank” in “Po Kratkom Postupku”.

TETRAPANK

“TetraPank” je novosadski band, ki je koncertno aktiven vse od leta 2005. Band inspiracijo dobiva iz izvirnega punka in garažnega rock’n’rola zmešanega z zvoki novega vala. Širša javnost jih je spoznala po izidu kompilacije “Neki novi klinci”(PGP-RTS, 2007), na kateri se je band predstavil s singlom “Lepa protina kći”. Prvi album “Instant revolt” je bil izdan leta 2010. Pridno in predano delajo na izidu svojega drugega albuma. Pomemben premik v karieri banda predstavlja okrepitev na kitari (Branislav Smuk – “Zbogom Brus Li”), ki je bandu dal nov zagon in je s svojimi izkušnjami dvignil band na višji nivo. TetraPank se dobro zavedajo, da so nastopi v živo njihov najmočnejši adut.

PO KRATKOM POSTUPKU

Band “Po kratkom postupku” je nastal leta 2002 v Beški s samo enim ciljem: dobro se zabavati ob igranju muzike, ki jo imajo radi. Prva resna postava banda se je oblikovala leta 2005 in kmalu so posneli svoj prvi demo. Leta 2009 so v rahlo spremenjeni zasedbi posneli svoj prvi album “Iz prve ruke”. V enaki zasedbi so posneli še EP “Sve po spisku” leta 2012. Od takrat band nastopa kot trio. Njihov zadnji produkt je bil posnet leta 2014 (“U raskoraku” pri produkcijski hiši “SlušajNajglasnije Rec”), katerega aktivno predstavljajo po celotnem Balkanu, prvič pa ga bomo lahko slišali tudi pri nas.

Se vidimo!

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
18 marca, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
3€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija