Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V živo: Ice On Fire + Joker Out

2 marca, 2018 @ 21:00 - 23:55

3€ – 5€

V novomeški LokalPatriot prihaja domača skupina Ice On Fire, tokrat s samostojnim koncertom ob izdaji debitantskega albuma “Dobro V Slabem”. Fantje bodo 21.2.2018 pokazali novi videospot za pesem Heroj, album pa premierno predstavili v petek, 2. marca ob 22. uri. Album bo možno prvič dobiti na dan koncerta. V štirih letih ustvarjanja so preigrali kar veliko odrov, tudi v LokalPatriotu že pustili odličen vtis, sedaj pa pravijo, da so zadeve spravili na povsem nov nivo. Nov album, nov logo, nova vizualna podoba, novi merch, predstavili pa bodo celo nekaj povsem novih pesmi, ki jih ni na samem albumu; torej koncert, zagotovo vreden ogleda.

S talentiranim Anžetom Mikulanom kot producentom so zadnji dve leti na skrivni lokaciji nekje v Novem mestu iskali ravno prav trd mehanski zvok, ravno pravi občutek in ravno prav nor namen, ki bi jim dal unikat in tako prišli do albuma desetih pesmi. Pravijo, da so ustvarili nekaj drugačnega, nekaj kar jih ločuje od drugih bandov s slovensko glasbo.

Fantje obljubljajo noro noč presežkov, zato vabljeni vsi ljubitelji nove slovenske glasbe, vsi ki vas zanima, kaj se kuha v glasbenem Novem mestu in predvsem vsi, ki ste željni norih rock koncertov.
Kot gostje bodo publiko ogreli njihovi dobri glasbeni prijatelji iz Ljubljane, Joker Out.

Vstopnina: 3 € v predprodaji (vstopnice so na voljo pri bandu in na blagajni kluba) / 5€ na dan dogodka

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
2 marca, 2018
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
3€ – 5€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija