Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

V živo: Dare Acoustic + Omar Naber

20 januarja, 2017 @ 22:00 - 23:55

3€ – 5€

V petek, 20. januarja v klub prihajata Omar Naber in Dare Acoustic.

OMAR NABER

Omar Naber je svojo glasbeno kariero začel pri 18 letih, širšo medijsko prepoznavnost pa je dosegel konec leta 2004 z zmago na Bitki talentov v oddaji Maria Galuniča Spet doma. Kmalu zatem je zmagal še na Emi in nas leta 2005 zastopal na evrovizijskem odru v Ukrajini v Kijevu, kjer je v polfinalu dosegel solidno 12. mesto.

V dvanajstih letih je izdal tri avtorske albume v Sloveniji, enega v Srbiji in enega v Angliji. Izvedel je že prek 900 nastopov v 27 državah.

Je avtor mnogih uspešnic, ki so na slovenskih radijskih postajah postale zimzelene, kot so Krasen dan, Stop, Vse kar si želiš, Ves tvoj svet, Polje tvojih sanj, I Still Carry On in Le srce ne spi.
Redno se udeležuje dobrodelnih prireditev in koncertov, skupno že čez sto. Eden bolj odmevnih v zadnjem času je tudi sodelovanje pri dobrodelnem projektu SLOVE’N’AID in pri skladbi En svet skladatelja Žige Pirnata. Slove’n’aid je skupina, ki jo sestavlja 16 uveljavljenih slovenskih glasbenikov različnih žanrov, zbranih v podporo ter za promocijo mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči Republike Slovenije.

Mladim glasbenim talentom pomaga z nasveti in izkušnjami pri razvoju njihovih potencialov in je s svojim avtorskim pristopom vzor marsikomu, ki si utrjuje pot na glasbeno sceno. Trenutno pripravlja nov avtorski album, kjer bo imela svoje mesto tudi skladba On My Way.

DARE ACOUSTIC

Kantavtor, ki ga je širša Slovenija spoznala z nastopom v šovu “Slovenija ima talent”, samostojno deluje že dobrih 6 let. Lansko poletje je izdal prvi studijski album, ki ga bo v kratkem predstavil na koncertni turneji po Sloveniji. Vedno nastopa samostojno, saj lahko avtorske skladbe, ki so napisane izključno v slovenščini, le tako zadihajo v pravi obliki. Skozi življenjska, neromantična besedila, spregovori o situacijah, v katerih se zagotovo (z)najde marsikdo, vse skupaj pa elegantno zapakirano v melodične refrene. Energičen in pozitiven nastop, ter obvezen žur na terasi po koncertu – to je Dare Acoustic.

Začnemo ob 22.00.

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Details

Date:
20 januarja, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
3€ – 5€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija