Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sestanek Mreže mladinskih organizacij v MONM

19 aprila, 2016 @ 15:30 - 17:30

Na posvetu, 23. 9. 2015, ob zaključku javne razprave v okviru priprave Strategije za mlade v MONM do 2020, ki je bila sprejeta decembra 2015, so sodelujoče organizacije sprejele sklep o rednem srečevanju organizacij po tematikah oz. interesih organizacij. Mladinske organizacije in organizacije, ki delate z mladimi v MONM vljudno vabimo na prvi tematski sestanek, kjer bo odprta priložnost za povezovanje in identificiranje odprtih nenaslovljenih izzivov s katerimi se soočate organizacije, ki vključujete mlade.

PROGRAM:
– Razpisi 2016 na področju mladine v MONM (Aleš Berger, MONM)
– Program za usposabljanje mladinskih delavcev v MONM (Maja Žunič Fabjančič, DRPD NM – Regijski NVO center)
– Delam v NVO – Nevladne organizacije za en dan vključijo dijake in študente, da izkusijo delo v nevladnih organizacijah. Navodila za pripravo programov in ponudb prostovoljskih akcij za srednje šole in fakultete (Maja Žunič Fabjančič, DRPD NM – Regijski NVO center)
– Identifikacija izzivov na mladinskem področju in priložnosti za njihovo reševanje – svetovna kavarna
– Pobude in predlogi

Za lažjo izvedbo svetovne kavarne vas prosimo, da nam posredujete teme oz. izzive o katerih bi želeli razpravljati za omizji. Predloge in prijave sprejemamo do nedelje, 17. 4. 2016.

Organizatorji: Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto – Regijski NVO center in Mestna občina Novo mesto v sodelovanju z Zavodom LokalPatriot.

Details

Date:
19 aprila, 2016
Time:
15:30 - 17:30
Website:
http://www.novomesto.si/si/novomesto/napovednik/?id=14829

Organizer

Galerija

Venue

Galerija