Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

persons from porlock + Kung Fu Vegan Project: Radikal Sodomy

8 aprila, 2016 @ 22:00

4€

V petek, 8. aprila 2016 ob 22. uri bodo v klubu nastopili “persons from porlock”, na odru pa se jim bodo pridružili “Kung Fu Vegan” s projektom “Radikal Sodomy”.

“Nenapovedani gostje”, ki vse od 15. Klubskega maratona Radia Študent uspešno motijo kreativni proces domače glasbene scene, se predstavljajo s svojim prvencem “things people don’t like”, ki je izšel 17. marca pri založbi ZARŠ.

Mlad ljubljanski četverec je v svoje ustvarjanje vpeljal nalezljivo mešanico opojnih stonerskih surovin, ekstrakt rocka poznih šestdesetih s parimi ščepci popa in kančkom jazza. Na koncertih navdušujejo z vizualijami, zase pa pravijo, da so tudi, sedaj pa samo in pravzaprav niti ne več.

Karkoli že to pomeni, za persons from porlock upravičeno pravijo, da postajajo eni glavnih predstavnikov neopsihedelične glasbe pri nas.

KUNG FU VEGAN PROJECT: RADIKAL SODOMY

Vsem dobro znani band “Kung Fu Vegan” je po kratkem predahu spet živ, vendar tokrat v novi preobleki. Obeta se nam koncert projekta “Radikal Sodomy”, ki ga oblikujejo trije člani zasedbe “Kung Fu Vegan”. Glasba ostaja avtorska in se giblje od lahkotnih jazz/soul melodij prek duba do nažigaških riffov, ekipa pa še vedno ostaja zvesta hitremu preklapljanju emocije in žanra, ki poslušalce po koncu vodi v nejasnost in zmedo. Besedilom velja pozorno prisluhniti, saj se v verzih skrivajo magična sporočila in odgovor na smisel življenja. Tokrat boste postreženi tudi z elektronsko predjedjo in desertom. Naj vam tekne!

Details

Date:
8 aprila, 2016
Time:
22:00
Cost:
4€

Organizer

Galerija

Venue

Galerija