Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Okrogla miza: EU in mladi – prihodnost je v naših rokah

25 marca @ 18:00 - 21:00

Vabimo vas na izjemno okroglo mizo: “EU in mladi – prihodnost je v naših rokah”

Kdaj? Ponedeljek, 25. marec ob 18.00

Kje? Novo mesto, Lokal Patriot

Trajanje? Približno 2 uri

Pridružite se nam na ekskluzivnem dogodku, kjer bomo skupaj z dvema izjemnima gostoma razpravljali o vlogi mladih v Evropski uniji in kako lahko aktivno oblikujemo našo prihodnost.

1. del: Pogovor z Evroposlancem Matjažem Nemcem – Matjaž bo z nami delil svoje bogate izkušnje o EU, njenih priložnostih in izzivih, ki čakajo mlade. Razkril bo, kako lahko mladi prispevamo k oblikovanju EU politik in kaj EU ponuja mladim.

☕ Kratka pavza

2. del: Nadaljevanje z Žigo Papežem, trenutno najmlajšim svetnikom v Mestni občini Novo mesto. Žiga, s svojimi izkušnjami iz EU programov za mlade, vključno s programskimi izmenjavami in prakso v kabinetu EU poslanke Irene Joveve, bo z nami delil vpoglede v to, kako se lahko mladi vključijo in izkoristijo priložnosti, ki jih ponuja EU.

Dogodek je še posebej pomemben v luči prihajajočih EU volitev – želimo spodbuditi mlade, da se aktivno vključijo in izkoristijo svojo pravico do glasovanja.

Na koncu nas čaka še pogostitev – priložnost za neformalno druženje, izmenjavo mnenj in mreženje.

Dogodek je brezplačen, vendar je zaradi omejenega števila sedežev in organizacije pogostitve potrebna predhodna prijava: link za prijavo!

Prijava: https://forms.gle/GVusQ3bLYBzmoB4A6

 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da slišite iz prve roke, kako lahko mladi soustvarjamo prihodnost Evrope! Prijavite se zdaj in bodite del sprememb!

Details

Date:
25 marca
Time:
18:00 - 21:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1104972084039332/

Venue

Dogodki

Organizer