Nakup vstopnic možen tudi na vratih na dan dogodka po prodajni ceni.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

konS ≡ PiksLBroška

24 januarja, 2022 @ 17:00 - 19:00

Mlade od devetega leta starosti naprej vabimo, da se nam pridružijo na delavnici z naslovom PiksLBroška, ki bo v ponedeljek, 24. januarja 2022 med 17. in 19. uro v Knjižnici Mirana Jarca (učilnica BeRi).

Naša oblačila povedo dosti o nas, a nobeno ne pove toliko kot PiksLBroška. Z njo lahko namreč določiš točno kaj bo povedala in ni nujno, da pove kaj o tebi, lahko izpiše katero koli besedilo, ki ga boš sprogramiral v njen čip!
Na delavnici boš poleg ostalih elementov v vijoličasto ohišje spajkal tudi majhne led lučke, ki bodo tvorile ekranček večjih “pikslov” in bodo prikazovale tekst ali pa celo preproste animacije!

ℹ️ Število udeležencev je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava na borut.pelko@oldlokalpatriot.kulstik.com.
Delavnica je brezplačna.
Delavnica bo izvedena v skladu s z veljavnimi ukrepi Vlade RS in priporočili NIJZ.

Delavnice za otroke in mlade, ki jih izvajamo v okviru projekta konS predstavljajo serijo razburljivih in navdihujočih raziskovanj, učenja in ustvarjanj. Izvajamo jih, da bi bolje razumeli najsodobnejša dognanja v znanosti in novih tehnologijah, ki jih preko raziskovalne umetnosti premišljamo za posameznika in družbo. Projekt konS vzpostavlja mrežo vozlišč in laboratorijev po vsej Sloveniji, ki se medsebojno dopolnjujejo v ekosistem dejavnosti za kritičen razvoj prihodnosti. Več informacij o projektu, konzorciju in načrtovanih aktivnostih najdete na kons-platforma.org.

——————————————————————————
Projekt konS — Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Details

Date:
24 januarja, 2022
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

Galerija

Venue