Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: Kokosy

11 maja @ 20:00 - 23:30

10,00€ – 15,00€

Vabljeni na koncert skupine Kokosy, 11. 5. 2024, ob 21.00 v LokalPatiot

Karte:

early-bird: 10 €
pre-sale: 12 €
dan dogodka: 15 €

Kokosy v zadnjih letih neobremenjeno osvajajo vse večja koncertna prizorišča širom Slovenije, aprila 2023 so v razprodanem Kinu Šiška predstavili tudi svoj drugi album, Čustveni vrtiljak, radikalno širok spekter čustvenih odisejad in hecanja. 

2024 pa je njihovo rojstnodnevno leto, saj praznujejo jubilejnih 5 let. Rojstni dan so praznovali marca v že zdavnaj razprodani Cvetličarni, toda ker imajo veliko tovarišev in kolegic, se praznovanje pomladi še zdaleč ne bo ustavilo. Pravzaprav bo v kokokoledarju celotno leto 2024 leto praznika, leto balonov, tortic, pesmi, šampanjcev, lupčkanja in objemanja. 

To pravzaprav lahko pričakujete tudi na njihovih koncertih. Da vas s svojo energijo objamejo, polupčkajo in vas in izpustijo dokler ne izzveni zadnji Dmaj akord. Da vas pustijo s sladkim priokusom, kot poleti lubenica ali pa pozimi lubenica. Da vas peljejo na dejt, kjer vas malo pecajo, ponesreči pobožajo po roki, vmes divje zažvalijo, pogledajo v dno vaše duše in vas spustijo ravno takrat, ko ste na vrhuncu. In potem do naslednjega špila mislite na njih in oni na vas. Vse najboljše za vas, vse najboljše za nas, vse najboljše in ide gas!

 

IG: https://www.instagram.com/kokosy_/?hl=en

YT: https://www.youtube.com/watch?v=Pdl9wdxjzFw&ab_channel=KOKOSY

FB: https://www.facebook.com/KOKOSYbend

Details

Date:
11 maja
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
10,00€ – 15,00€
Event Category:

Venue

LokalPatriot
Rozmanova ulica 21
Novo mesto, 8000 Slovenia

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available