Nakup vstopnic možen tudi na vratih na dan dogodka po prodajni ceni.
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kolektivc 2024

21 junija @ 20:00 - 22 junija @ 2:00

8,00€ – 10,00€

Po napornem šolskem letu se spodobi, da poletje začnemo pravilno. In kako bolje, kot s KOLEKTIVCEM. Tudi letos vam obljubljamo top športne turnirje, top energijo in pa seveda, najpomembnejše, top artiste. Pridruži se nam 21. 6. 2024 na nepozabnem dogodku, letos prvič v prenovljenem klubu LokalPatriot.  

Ogrela nas bo skupina Majmunska posla, nadaljevali bomo s povratniki z lanskega Kolektivca – Capital Crew, da bomo žurali do jutra pa bo poskrbel eden in edini DJ Mattias.

————————————————————————

Skupino Majmunska posla sestavljajo štirje glasbeniki s posebnim smislom za humor. Slišite ga lahko v njenem drugem singlu Ugrizni mi čeljust, ki ga žanrsko uvrščajo med prog-folk-etno-pop-core-post-punk absurdizem. Na Kolektivcu nas bodo fantje dobro ogreli in pripravili na noro noč.

————————————————————————

Capital Crew, ljubljanska trap skupina, ki je že uveljavila svoj pečat na glasbeni sceni s svojim prvencem “Past” in energičnimi nastopi, je nedavno izdala svoj težko pričakovan drugi studijski albuma z naslovom “Crew”. Skupina obljublja svežo zbirko skladb, ki ne samo da raziskujejo globine trap glasbe, ampak tudi vključujejo elemente drugih žanrov, s čimer širijo svoje glasbeno obzorje in ponujajo poslušalcem edinstveno izkušnjo. Na Kolektivc se vračajo s svežim materialom, a še boljšo energijo kot prej.

—————————————————————————

MATTIAS je DJ in producent iz Slovenije, ki je s svojo energičnostjo bil prisoten v že več kot 40-ih klubih, kjer je utrujal glasilke tisoče in tisoče ljudem. Izstopa predvsem z svojo energijo in odrsko prezenco, ki mu omogočata, da se popolnoma ujame s publiko.  

Kot rezidenčni DJ agencije Mondial Travel poleti osvaja klube po Grčiji (Club 54, Venue Club, Pazuzu Beach Club, Club Sound, Elite Club, Sandstorm Bamboo Beach Club, Club Loco, Mojitos ipd.). V svoji dosedanji karieri je nastopil tudi na več festivalih kot so Lake Fest, Hi Festival in ostalih. Med drugim je nastopil tudi na enem izmed največjih hrvaških elektronskih festivalov, Forestland, bil pa je celo headliner večera v svetovno znanih Zrčah. MATTIAS bo žural z nami dolgo v noč in nam pripravil nepozaben večer.

 

Podrobnosti

Začetek:
21 junija @ 20:00
Zaključek:
22 junija @ 2:00
Cena:
8,00€ – 10,00€
Kategorija Dogodek:

Organizator

Dijas

Prizorišče

LokalPatriot
Rozmanova ulica 21
Novo mesto, 8000 Slovenia
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available