Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DNŠ SESSION: SOUL FINGERS

10 oktobra, 2015 @ 22:00 - 23:55

Poletje se bliža koncu, izpiti so opravljeni, začenja se novo študijsko leto in spet je čas za najboljše brucovanje daleč naokoli.
DNŠ vas vabi v Klub LokalPatriot, kjer bomo v soboto, 10. oktobra 2015, skupaj odprli novo klubsko sezono in s tem DNŠ Sessions-e v družbi hrvaške glasbene skupine SOUL FINGERS.
Soul Fingers po evropskih odrih skačejo in groovajo že skoraj 25 let, v Novem mestu pa se bodo predstavili premierno. Gre za glasbeno skupino, ki na samosvoj način preigrava hite kot so “Walking On Sunshine”, “Baby, You Can Drive My Car”, “Sunny”, “Ghostbusters” ter še mnoge druge, na brucovanju pa bodo svoj nastop odprli s svojim novim avtorskim komadom “We Are The Soul Fingers, My Friend”, ki kot single prav te dni začenja svoje medijsko življenje in ga lahko slišite tudi na slovenskih radijskih valovih. S svojim energičnim nastopom Soul Fingers vedno poskrbijo za dober (plesni) žur, in ne dvomimo, da bo tudi tokrat tako.
Poleg koncerta za najpogumnejše pripravljamo tudi turnir v Beer Pongu, kot se za pravi študentski žur tudi spodobi, zagotovo pa se bo našlo še kakšno presenečenje.
vstopnina 4€, za člane DNŠ ob predložitvi izkaznice brezplačno

Details

Date:
10 oktobra, 2015
Time:
22:00 - 23:55

Organizer

Venue

Galerija