Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BLACK DIAMOND

27 februarja, 2016 @ 19:00 - 23:55

5€

Black Diamond je heavy metal skupina, ki zdaj že nekaj let resno opozarja nase! Vse skupaj se je začelo ob izdaji njihovega prvenca »Last Man Standing«, ki je požel zares odlične kritike – tako doma, kot marsikje po svetu (VB, Nizozemska, Norveška, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija…) Album je bil po izboru novinarjev VAL-a 202 in in glasbenega portala Rockline uvrščen med najboljših 5 v državi! Uspešno pa nadaljujejo še naprej, saj so pred kratkim predstavili nekaj zelo obetavnih singlov, ki napovedujejo še en izjemen album.

Poleti ste jih že imeli priložnost videti na Schengenfest-u, nato pa je sledilo še nekaj koncertov doma in v tujini (Švica, Italija). Po odličnem zadnjem koncertu v Mariboru pa se na krilih vračajo domov v Novo mesto – rojstni kraj benda , kjer so že pred dvemi leti dodobra ogreli tamkajšnjo publiko!
Kot najbrž že veste, sta v bendu kar dva domačina. Kaj še reči o njiju? Igor in Nejc sta ustanovitelja, avtorja in ˝mozak˝ benda. Skupaj sta prehodila trnovo pot, da sta leta 2013 (še kot duet) izdala album in sestavila ekipo za žive nastope. Zato sta se morala povezati tudi z drugimi mesti, celo drugo državo. Frontman Žak (ex. Divlje Jagode) namreč prihaja z Reke na Hrvaškem, basist Primož in bobnar Soki (tudi Elvis Jackson) pa sta oba mariborčana.

In kaj lahko pričakujete tokrat? Fantje napovedujejo še en strupen, nabrit in udaren koncert z nekaj novostmi, ki bodo zadovoljile tudi bolj zahtevne obiskovalce. Torej, če ste pripravljeni na veliko dozo adrenalina, ki vas bo lansiral v stratosfero, prestavite že te drage večerje in pridite na kakšno pivo ter se prepustite odbitemu metal – rock ritmu !

A POZOR!!!… zabava se prične že ob 19. uri !!!
Naš Marko Soršak – Soki vam bo namreč postregel še s svojo odlično in izjemno zabavno bobnarsko Kliniko !
Vabljeni tudi mlajši, v spremstvu staršev.

Koncert in bobnarska klinika bosta torej v soboto / 27.2.,
zato nikakor ne zamudit tega izjemnega večera !

Vstopnina: Koncert BD – 5€,
Klinika + Koncert BD – 10€,
Klinika – 8 €

Black Diamond so:
Žanil Tataj (Žak) – vokal, Igor Manasijevič – kitara, Nejc Vidmar – kitara, Primož Pavlin – bas kitara, Marko Soršak (Soki) – bobni

Povezave benda:
https://www.facebook.com/BlackDiamond.si
http://www.blackdiamond.si/

Details

Date:
27 februarja, 2016
Time:
19:00 - 23:55
Cost:
5€
Website:
https://www.facebook.com/events/963647203720503/

Organizer

Galerija

Venue

Galerija