Novice

Coca-Colina priložnost #ZaMlade

Objavljeno 16.04.2019, avtor patriotmin

Si želiš samozavestneje in bolj pogumno zakorakati v poklicno prihodnost? Potrebuješ nekaj znanja, vzpodbude in nasvetov, ki ti bodo pomagali, da zasiješ na trgu dela? Si polnoleten, brez zaposlitve ter nisi vključen v program izobraževanja? Če kimaš na vsa vprašanja, lahko odgovore najdeš v programu »Coca-Colina priložnost za mlade«.

Udeleži se dvodnevnih izobraževalnih delavnic, ki bodo 22. in 23. maja v Podjetniškem inkubatorju v Podbrezniku in pridobi osebna in poslovna znanja, s katerimi boš lahko bolj suvereno in prepričljivo nastopal na trgu dela. Na delavnicah boš pridobil uporabne nasvete od strokovnjakov iz poslovnega sveta, na področju zaposlovanja ter Coca-Cole HBC Slovenija, ki ti bodo pomagali do večje samozavesti. Poleg novega znanja in uporabnih veščin boš po zaključeni delavnici prejel certifikat o opravljenem izobraževanju.

Predavatelji, ki bodo s tabo delili svoje znanje in izkušnje so Nastasija Alt, Matija Goljar, Borut Rozman ter mag. Aleš Vičič. Vse kar te zanima o njih ali projektu najdeš TUKAJ.

Vsi, ki bi se delavnic želeli udeležiti se morate prijaviti na povezavi -> https://si.coca-colahellenic.com/si/trajnostni-razvoj/coca-colina-prilo%C5%BEnost-za-mlade/prijavi-se/?fbclid=IwAR0XskKVtIIxWO-cxdKiB7KCtGwOE4edCGW1DBN7-GUNcGHz2wtygbMzHgQ

Pridruži se. Zabavno bo, poleg tega pa so delavnice super investicija časa v tvojo svetlo poklicno prihodnost!